Wij bieden complete sets Silent Disco koptelefoons en toebehoren in Kaatsheuvel en omstreken.

Geen borg
Wij rekenen geen borg, simpelweg omdat we er op vertrouwen dat je zuinig met onze apparatuur om gaat. Gaat er onverhoopt iets kapot? Geen probleem, geef dit eerlijk aan en wij rekenen alleen de waarde voor het vervangen van het defecte stuk apparatuur.

Gratis ophalen
Je kunt onze silent disco sets altijd gratis ophalen in Kaatsheuvel. We zijn flexibel, ook in de avond kun je bij ons terecht!

Bezorgen in de regio
Wij bieden de mogelijkheid om voor slechts 5 euro jouw koptelefoons te bezorgen in de omgeving van Kaatsheuvel. Dit betreft o.a. de plaatsen: Sprang-Capelle, Tilburg, Waalwijk, Drunen, De Moer, Loon op Zand, Tilburg, Waspik, Raamsdonk, Nieuwkuijk, Dongen, Oosterhout, Elshout, Vlijmen, Haarsteeg, Raamsdonksveer. Staat jouw plaats er niet bij? Neem even contact op en we kijken naar de mogelijkheden.

Altijd schoon
Na iedere verhuur worden de koptelefoons door ons volledig gereinigd met antibacteriële Dettol wipes, jij huurt dus altijd frisse, schone koptelefoons.

Ook last-minute
Bedenk je op het laatste moment dat je graag Silent Disco wil huren? Geen probleem! Neem contact met ons op en samen regelen we dit! Wij hebben altijd voldoende opgeladen koptelefoons op voorraad.× Doe een aanvraag via Whatsapp!